Jan Tern - vill göra skillnad

"... energi och budskap lever sig kvar, vilket påverkar mig i mitt tänk även nu, ett par år efter jag hörde Jan första gången."

Totte Freidenfelt
Artistagent & förmedlare, Tottes Agency

Vem är Jan och vad kan han ge er?

”Jag vill bara att du ska veta: att tack vare din förra föreläsning och att jag hade turen att vinna din bok, gjorde att jag inte gick in i utmattningssyndrom.”  

Så sa en kvinna till mig efter en föreläsning om hälsoekonomi för chefer och hälsoinspiratörer. Det summerar bra vad jag vill uppnå med mina föreläsningar: Att få deltagarna att känna glädje samt må och prestera bra.

Efter att ha arbetat med försäljning och drivit möbelgalleri de första åren av mitt yrkesliv, sadlade jag om för 20 år sedan och började arbeta med utbildningar och föreläsningar.

Mina föreläsningar och seminarier syftar till action. För om du gör på samma sätt när du går som när du kom har det bara varit ett slöseri med tid och pengar. En återkommande kommentar från utvärderingar är att det finns så många konkreta tips och råd och att jag visar att det finns många olika sätt att lyckas OM du bara gör något. För all utveckling kommer av handlingar.

Jag har varit ansvarig för att utveckla friskvården på Volvokoncernen och tidningen Konferensvärlden har rankat mig som en av de bästa talarna inom hälsa stress.

Kristian Bratz
Jan ger ett proffsigt bemötande och brinner för sitt ämne! Det gav mig förtroendet att pitcha honom som föreläsare för mina styrelsekamrater.
Resultatet blev en väldigt värdefull föreläsning och jag har fått mycket positiv feedback ifrån alla branschkolleger som jag talat med efteråt.
Kristian BratzGöteborgs Skeppmäklarförening

Enklast kommer du i kontakt med mig genom att ringa på 0768-147080 eller också att fylla i formuläret nedan. Respons inom 24 timmar utlovas.

Skicka mail till oss

0768-147080

jan@jantern.se