Moderator med mervärde

"... skapa en god stämning, se till att talarna höll tiden, hålla i paneldebatt, sammanfatta och bidra med egna erfarenheter inom god arbetsmiljö, hjälpte Jan också till mycket innan eventet."

Mikael Westerlund
VD, Compro Cura institutet AB

Fördelen med en moderator

Alltför ofta i samband med större möten eller events hyr man inte en moderator. ”Hur svårt kan det vara?” tänker många. Om det bara handlar om att vara en värd som presenterar nästa punkt på agendan och går igenom praktikaliteter, då är det inte så svårt.

Men när du vill få ut mer av varje punkt på agendan, att kvalitén på presentationerna höjs, att schemat hålls och mycket mer då är det värdefullt att ha en bra moderator.

Vid vilka tillfällen är det bra att använda Jan?

När det ska vara fokus på områden som arbetsmiljö, abetsglädje, hälsa och träning kan Jan både ställa ”rätt” frågor samt även bidra med sina egna erfarenheter.

När det är många punkter på agendan och viktigt att hålla tiden. Vid dessa tillfällen preppar Jan deltagarna så att de får fram det viktigaste som de vill säga inom given tidsram.

Efter att en kollega rekommenderat Jan har vi engagerat honom många gånger. Senast var han moderator på vårt event Socialtjänstdagarna. Förutom att skapa en god stämning, se till att talarna höll tiden, hålla i paneldebatt, sammanfatta och bidra med egna erfarenheter inom god arbetsmiljö, hjälpte Jan också till mycket innan eventet. Det handlade bland annat om att intervjua och preparera talarna, sätta upp  digital interaktion mellan deltagare och talare samt bolla idéer om hur vi gör Socialtjänstdagarna till ett lyckat och återkommande event.

Vill du ha en engagerad och duktig moderator till ditt event? Då tycker jag att du ska ta kontakt med Jan.

30 böcker

värda 9000:- ingår för att få en starkare effekt av föreläsningen

3 världsdelar

har jag utbildat i. Föreläsningar på engelska? Bring it on!

5,64 poäng

av 6 möjliga i den senaste utvärderingen (21 dec, 2017).

0768-147080

jan@jantern.se