Föreläsningar för ökad vinst

"... resultatet blev en väldigt värdefull föreläsning och jag har fått mycket positiv feedback, från mina branschkollegor."

Kristian Bratz, Göteborgs Skeppmäklarförening

Ser du friskvård som något som skapar trivsel, eller …

… som en strategisk viktig investering i att behålla nyckelpersoner, minska sjuktalen, öka arbetsglädjen och mycket annat som påverkar företagets arbetsmiljö, resultat och framtid. Om du tycker så, tycker vi lika. Titta gärna längre ner på sidan om vad jag gör som kan stärka er organisation ytterligare.

Funktionellt – Engagerat – Kreativt och Roligt, är förutom mina värdeord även viktiga komponenter i de föreläsningar och workshops som du beställer av mig (läs mer om dessa längre ner).

Nedan kan du se presentationer av mina tre populäraste föreläsningar,  som handlar om 1. stress (vad det är och framförallt hur vi minskar den), 2. Arbetsglädje (vinsterna av att satsa på den psykosociala arbetsmiljön, ge beröm mm.) och 3. Hjärtestark (vad du kan göra för att stärka din hälsa). Dessutom kan du se en engelsk presentation av mig. Klicka på bilderna för att köra igång.

När jag hörde Jan första gången så tänkte jag: ”Wow, han har förmågan och utstrålningen som gör att han sticker ut på ett positivt sätt”.  Jag fick en ”Yes, I can”-känsla av att det jag vill uppnå är möjligt.

Hans energi och budskap lever sig kvar, vilket påverkar mig i mitt tänk även nu, ett par år efter jag hörde Jan första gången.

Jan har varit hos oss många gånger och har föreläst om stresshantering, kost, träning och återhämtning. Han har också hjälpt oss med individuell coachning för personal som önskat stöd för en mer sund livsstil.

Jag kan varmt rekommendera Jan till andra arbetsgivare som ser både vikten och vinsten med att utveckla personalens hälsa.

Vi har haft Jan som föreläsare tidigare och väljer honom ännu en gång för vi gillar hans pedagogiska, roliga sätt där han blandar hälsotips och verktyg så alla kan sätta igång direkt att ta små, ”nya” steg framåt och utvecklas.

Vi har använt Jan vid ett flertal tillfällen. Som talare till konferenser och frukostföreläsningar, samt heldagsutbildningar hos våra kunder. Jag kan varmt rekommendera honom. Han är en inspirerande talare med både kunskap om ämnet och förmågan att lära ut. Han presenterar konkreta åtgärder, idéer och metoder som alla kan genomföra.

Jan var lyhörd inför mina önskemål som beställare och anpassade föreläsningen för att passa vårt nätverk av studieadministratörer. Det blev en mycket uppskattad föreläsning som var pedagogisk, engagerade och gav deltagarna nya insikter. Mer än ett halvår efter föreläsningen reflekterar flera av deltagarna fortfarande över de kloka ord som de fick höra!

Som person är Jan väldigt sympatisk och lätt att göra med. Mycket punktlig och har koll på detaljer. Som föreläsare är han en duktig kommunikatör, följer en röddtråd och förmedlar praktiska tips. Vi är mycket nöjda!”

2 CSP’s

Jan är en av Sveriges två Certified Speaking Professionals.

3 världsdelar

har jag utbildat i. Föreläsningar på engelska? Bring it on!

5,64 poäng

av 6 möjliga i den senaste utvärderingen (21 dec, 2017).

Action: Alla mina föreläsningar syftar till action. För händer det inget efter en föreläsning är både tid och pengar bortkastade. För att få till action ges ett smörgåsbord av konkreta råd och tips, du får också reda på hur du skapar motivation även när det tar emot. För att förlänga effekten av föreläsningen ingår även 30 böcker.

Out of the box: Jag har fått pris för min kreativitet både i Sverige och utomlands. Det gör att du förutom traditionella fungerade råd och metoder också kommer att få innovativa tips och insikter som ger dig större möjligheter att lyckas med dina planer.

Engagerat och roligt: Din hjärna tar lättare till sig ny kunskap när du känner dig trygg och glad. Om du dessutom kan kombinera fler sinnen än syn och hörsel ökar chansen ytterligare till effektiv inlärning. På mina föreläsningar kommer du både att få skratta och göra några enkla övningar som skapar aha-känslor.

Fokus: Regel nummer ett då jag ger en workshop är: Lägg fokus och energi på det ni kan påverka! På samma sätt går jag alltid igenom med dig som kund, var du känner att ni har för utmaningar och/eller önskningar och anpassar föreläsningar och/eller workshops efter era önskemål.

Referenslista:

Här följer de kunder som anlitat mig vid minst tre olika tillfällen.:

Företag: ABB, Akademiska hus, Akzo Nobel, Arken hotel & Art Garden Spa, Astra Zeneca, ATEA, Bilia, Borås Bil & Lastvagnar, BS elcontrol, Canea, CURA institutet, Elof Hansson, Familjebostäder i Stockholm, GKN Aerospace, Göteborgs-Posten, Husqvarna AB, Kunskapsskolan, Latour, Länsförsäkringar, Nobel Biocare, Promas, Riksbyggen, RUAG Space, SAAB group, Skanska, Stena Metall IT, Support Services institute, Tengbom, Tieto, Vattenfall, Vitrolife, Volvokoncernen.

Kommuner och organisationer: Alingsås kommun, Arbetsförmedlingen, Borås kommun, Falu kommun, Falköpings kommun, Filipstads kommun, Finansförbundet, Göteborg kommun, Härryda kommun, IF Metall, Kretslopp & Vatten, Lidköpings kommun, Region Skåne, Sahlgrenska universitetssjukhuset, STR, Uddevalla kommun, Varberg kommun, Vision

0768-147080

jan@jantern.se