Jan Tern - vill göra skillnad

"... energi och budskap lever sig kvar, vilket påverkar mig i mitt tänk även nu, ett par år efter jag hörde Jan första gången."

Totte Freidenfelt
Artistagent & förmedlare, Tottes Agency

Nu är jag Sveriges andra CSP

Igår fick jag ta emot min CSP (Certified Speaking Professional) certifiering på amerikanska talarförenings årliga event Influence. Jag är mycket stolt över denna certifiering som i korthet kräver:
– minst 250 dokumenterade föreläsningar
– att du tjänat minst 400 000 om året på föreläsningar 5 av de 10 senaste året
– 20 kunder som ska betygsätta dig och ge dig minst 30 av 36 poäng. Jag är så tacksam över mina kunder som gav mig 34,65.
– Fyra andra CSP bedömmer en inskickad video på en knapp timma där du ger en föreläsning på engelska. Även dessa personer ska ge dig minst 30 av 36 poäng.

Senaste nyhetsbrevet ute

I över tio år har jag skickat ut nyhetsbrev, målet har varit att skicka ut ett i månaden. Men oftast har det blivit runt tio om året.

OBS OBS OBS Oavsett om du redan får det eller vill ha det behöver du ange din e-postadress på följande länk. Anledningen till detta är att jag i slutet kommer att radera ALLA mina GAMLA e-postlistor för att följa GDPR-lagen som handlar om hur personuppgifter får lagras.

För att läsa det senaste nyhetsbrevet och/eller anmäla dig till det, följer du denna länk – http://ymlp.com/zCyrBZ

Talare på Möten & Events

Välkommen till Möten & Events där jag är en av talarna. Du kan lyssna på mig 18 september 11.00.

Jag återkommer med mer info om vilken scen jag kommer att vara på när det närmar sig.

Ny kundkommentar

Det är alltid roligt med kundkommentarer och så här säger Kristian som bokade mig i förra veckan.

Jan ger ett proffsigt bemötande och brinner för sitt ämne! Det gav mig förtroendet att pitcha honom som föreläsare för mina styrelsekamrater.

Resultatet blev en väldigt värdefull föreläsning och jag har fått mycket positiv feedback ifrån alla branschkolleger som jag talat med efteråt.

Kristian Bratz, Göteborgs Skeppmäklarförening

0768-147080

jan@jantern.se