Moderator med mervärde

"... skapa en god stämning, se till att talarna höll tiden, hålla i paneldebatt, sammanfatta och bidra med egna erfarenheter inom god arbetsmiljö, hjälpte Jan också till mycket innan eventet."

Mikael Westerlund
VD, Compro Cura institutet AB

Fördelen med en moderator

Alltför ofta i samband med större möten eller events hyr man inte en moderator. ”Hur svårt kan det vara?” tänker många. Om det bara handlar om att vara en värd som presenterar nästa punkt på agendan och går igenom praktikaliteter, då är det inte så svårt.

Men när du vill få ut mer av varje punkt på agendan, att kvalitén på presentationerna höjs, att schemat hålls och mycket mer då är det värdefullt att ha en bra moderator.

Vid vilka tillfällen är det bra att använda Jan?

När det ska vara fokus på områden som arbetsmiljö, abetsglädje, hälsa och träning kan Jan både ställa ”rätt” frågor samt även bidra med sina egna erfarenheter.

När det är många punkter på agendan och viktigt att hålla tiden. Vid dessa tillfällen preppar Jan deltagarna så att de får fram det viktigaste som de vill säga inom given tidsram.

Totte Freidenfelt

När jag hörde Jan första gången så tänkte jag: ”Wow, han har förmågan och utstrålningen som gör att han sticker ut på ett positivt sätt”.  Jag fick en ”Yes, I can”-känsla av att det jag vill uppnå är möjligt.

Hans energi och budskap lever sig kvar, vilket påverkar mig i mitt tänk även nu, ett par år efter jag hörde Jan första gången.

Totte FreidenfeltArtistagent & Förmedlare, Tottes Agency
Jonas Kewenter

Jan har varit hos oss många gånger och har föreläst om stresshantering, kost, träning och återhämtning. Han har också hjälpt oss med individuell coachning för personal som önskat stöd för en mer sund livsstil.

Jag kan varmt rekommendera Jan till andra arbetsgivare som ser både vikten och vinsten med att utveckla personalens hälsa.

Jonas KewenterVD, BS-elcontrol
Anette Svanstrand

Vi har haft Jan som föreläsare tidigare och väljer honom ännu en gång för vi gillar hans pedagogiska, roliga sätt där han blandar hälsotips och verktyg så alla kan sätta igång direkt att ta små, ”nya” steg framåt och utvecklas.

Anette SvanstrandForever Living
Lars-Ola Lundqvist

Vi har använt Jan vid ett flertal tillfällen. Som talare till konferenser och frukostföreläsningar, samt heldagsutbildningar hos våra kunder. Jag kan varmt rekommendera honom. Han är en inspirerande talare med både kunskap om ämnet och förmågan att lära ut. Han presenterar konkreta åtgärder, idéer och metoder som alla kan genomföra.

Lars-Ola LundqvistAnsvarig IT konferenser, SSI
Sandra Näslund

Jan var lyhörd inför mina önskemål som beställare och anpassade föreläsningen för att passa vårt nätverk av studieadministratörer. Det blev en mycket uppskattad föreläsning som var pedagogisk, engagerade och gav deltagarna nya insikter. Mer än ett halvår efter föreläsningen reflekterar flera av deltagarna fortfarande över de kloka ord som de fick höra!

Sandra NäslundStudieadministratör, Vuxenutbildningen

30 böcker

värda 9000:- ingår för att få en starkare effekt av föreläsningen

3 världsdelar

har jag utbildat i. Föreläsningar på engelska? Bring it on!

5,64 poäng

av 6 möjliga i den senaste utvärderingen (21 dec, 2017).

0768-147080

jan@jantern.se